Backoffice Folkert Kamp

[terug]


Marshal vereniging AMC (Amac marshal Club)

 

amac mannetje

 

De AMC is een vereniging die zich richt op ondersteuning bij autosportevenementen. De AMC marshals zorgen voor veiligheid op de klassementsproeven van de snelheidsrally's die in Nederland worden georganiseerd. Alle werkzaamheden die nodig zijn om een klassementsproef soepel te laten verlopen worden uitgevoerd. Hier vallen ondermeer onder het uitzetten en aflinten van de klassementsproef, het bewaken van de veiligheid op de klassementsproef voor publiek en rijders tijdens de rally en de tijdwaarneming op de klassementsproef. De AMC is aangesloten bij de KNAF onder nummer 0205.Het grootste deel van de actieve AMC leden is gelicenceerd voor marshal rally's, tijdwaarneming en rescue werkzaamheden.
 
Naast de snelheidsevenementen werkt de AMC ook mee aan historische evenementen zoals de 7 uren van Emmeloord. Hierbij ondersteunen we de organisatie bij het vervullen van de benodige controleposten. Alle functies zijn door leden van de AMC in te vullen. Route en tijdcontroles, bemanning voor geheime tijdcontroles en testen. Ook ondersteuning in de rekenkamer behoort tot de mogelijke werkzaamheden. Kwaliteit is wat de AMC hoog in het vaandel heeft staan.
De marshals van de AMC wensen u heel veel sucses bij de 7 uren van Emmeloord en we zien u graag bij een van onze posten.


Namens bestuur en leden.
Met vriendelijke groet,
Folkert Kamp
Secretaris

 

www.amacmarshalclub.nl